SUPER FOOD'S

Kedves Barátom,

Ősi elődeink sem vettek vitamint !  Minden, amit szükséges egy szikár, energikus test volt az étel ettek. De ezek az idők elmúltak ... És őseink soha nem tapasztaltak tengernyi mérgező vegyi anyagokat,  te és én pedig nap mint nap. A gyümölcsök és zöldségek tele voltak tápanyagokkal, romlatlan növényvédő szerek, amitől kimerült  a talaj. Ma, azt kell enni egy hihetetlen 10 adag a zöldséget, hogy minden tápanyagot csak egy kiszolgáló 50 évvel ezelőtt. Látod, a mai termék genetikailag tervezték, hogy fényes és csillogó a külső, így úgy néz ki, csábító egy üzletek polcaira. De belül, akkor maradt a gyümölcsök és zöldségek, amelyek szinte nincs vitaminok vagy ásványi anyagok. De van egy megoldás. És ezért írok ma. Ma megmutatom neked a "jobb, mint a vitaminok" zöld csoda, hogy nem csak felemeli az energia, segít elégetni a felesleges zsírt, és javítja a közös kényelmet ... de valójában segít söpörni száz potenciálisan káros méreganyagokat a szervezetből. Ezért kérjük, szánjon egy kis időt, és olvassa el ezt a szabad külön jelentést . Nem tudok ülni, és nézni, ahogy hagyja ki a szükséges tápanyagokat, hogy felfüggeszti a fiatal, vibráló, és tele van energiával. 

Super Greens

Super Greens

Dear Friend,

Our ancient ancestors never took “vitamins.”

Everything they needed for a lean, energetic body was in the food they ate.

But those days are gone...

And, our ancestors never faced the sea of toxic chemicals you and I are exposed to every day.

And their fruits and vegetables were packed FULL of nutrients, untainted by Big Agra’s pesticides and depleted soil.

Today, you’d have to eat an incredible 10 servings of our vegetables to get all the nutrients of just one serving 50 years ago.

You see, today’s produce is genetically designed to be bright and shiny on the outside so it looks enticing on a store shelf. But inside, you’re left with fruits and vegetables that have almost no vitamins or minerals.

But there is a solution.

And that’s why I’m writing to you today.

Today, I’ll show you a “better than vitamins” green miracle that not only lifts your energy, helps you burn excess fat, and improves your joint comfort... but actually helps sweep hundreds of potentially harmful toxins out of your body.

So please take a moment and read this free special report. I can’t sit by and watch as you miss out on the nutrients you need to stay young, vibrant, and full of energy. Just click here:

http://www.marketerschoice.com/app/?Clk=5501421

 

To Your Good Health,

signature

Al Sears, M.D., C.N.S

  


BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com