Segítőid pedig vannak

Kik a segítőid és miben segítenek téged?


Tudod soha, de soha nem vagy egyedül, akkor sem, amikor a legnagyobb nehézségek közepette úgy érzed, hogy minden összefogott ellened. A születésedtől fogva melletted vannak a szellemi segítőid, akiket őrangyaloknak is nevezhetsz.

A szellemi segítők olyan fénylények, akik a "függöny" másik oldaláról vigyáznak rád az életed során, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy képes legyél betölteni a földi küldetésedet, amit erre az életedre vállaltál.

Ha itt vannak a segítőim, akkor miért nem lépnek kapcsolatban velem?


A segítők egyik legfontosabb törvénye, hogy soha nem avatkoznak az életedbe anélkül, hogy kérnéd. Ez alól az egyetlen kivétel, mikor közvetlen életveszélynek vagy kitéve, és még nem jött el az ideje a távozásodnak, ilyenkor beavatkoznak, de csak annyira, hogy elkerüld a közvetlen veszélyt.

Ahhoz, hogy segítséget kapj tőlük, meg kell szólítanod őket, akár kimondott szavakkal, akár gondolatban kérned kell a segítséget tőlük. Persze sokszor ez a segítségkérés teljesen öntudatlanul történik, amikor elkeseredett vagy és szeretnél megoldani egy nehézséget az életedben. Ilyen segítségkérés az imádság is.

Az is fontos, hogy ne csak kérni tudj, hanem meg is tudd hallani, el tudd fogadni a segítséget, amit kapsz. A segítség leggyakoribb formáját intuíciónak hívjuk. Az intuíció az az első "gondolat", ami még azelőtt jön, hogy racionálisan tudnál reagálni egy téged ért helyzetre.

A "véletlen" egybeesések, mindig a segítők jelzései


A segítség olyan formában is jöhet, amikor "teljesen véletlenül" felhív egy régi ismerősöd, aki éppen a jelenlegi helyzetben a legjobb segítséget tudja adni számodra. A könyves boltban majdnem a fejedre esik egy könyv, ami éppen arról a témáról szól, amire megoldást keresel az életedben. Ugye te is találkoztál már ezzel a helyzettel? És vajon éltél-e a pillanat adta lehetőséggel, hogy megkapd a megoldást?

Az ilyen jellegű segítség a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll, egyszerűen csak kérned kell és el kell fogadnod a megoldást, amit kapsz. Ezek a megoldások sokszor teljesen ésszerűtlennek tűnnek az életedben. Gyakran teljesen ellentmond a józan észnek, hogy megtedd azt a lépést, amit intuitíven kaptál tanácsként. Ilyenkor persze utólag nagyon bosszantó tud lenni, hogy miért nem hallgattál a megérzésedre.

Idézz elő tudatos "véletleneket" az életedben


A segítőiddel való tudatos kapcsolatfelvétel azt jelenti, hogy kinyitod magad és egy "üres" csatornává válsz, amin keresztül elindulhat a kommunikáció közöttetek. Ha a tudatodat folyamatosan lekötöd valami "zajjal", mint a TV, rádió vagy internet folyamatos hallgatása, akkor "süket" leszel a segítőid hangjára. A tudatos kapcsolatfelvételhez le kell csendesítened az elméd, ennek a legjobb eszköze a napi meditációs gyakorlat.

A meditáció segít tisztán tartani a magas rezgésű kommunikációs csatornádat, a tiszta csatorna segítségével pedig képes leszel folyamatos kapcsolatban maradni a segítőiddel.

Képzeld el a napot, amikor soha többet nem lesz szükséged külső tanácsokra, még ezt a blogot sem kell olvasnod, hiszen a segítőid minden kérdésedre válaszolnak a nap 24 órájában. Fantasztikus ugye?

Hogyan léphetek kapcsolatba a segítőimmel


Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, az elméd elcsendesítése, a rezgésed tudatos megemelése és a csatornád tisztán tartása. Ennek eléréséhez léteznek különböző meditációs technikák. Te magad is kialakíthatod a saját meditációs módszeredet, amit napi rendszerességgel gyakorolsz.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ehhez segítséget kapni, akkor a "Válj Tudatos Teremtővé !  Ez a módszer egy jó kiindulási alap lehet számodra a tudatos kapcsolatfelvétel során, amit azután a saját segítőiddel tudsz olyanná alakítani, hogy az neked a legjobb legyen.

*


BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com