Gyógy-Termékek és Szolgáltatások az Egészség Szolgálatában


BWCN Human Business & Tours Klub Service

*

HA december 9-én éjfélig Promag mágnesterápiás komfort csomagot rendel

20.000 Ft kedvezményt adunk.
Így Ön csak 179.900 Ft-ot fizet 199.900 Ft helyett!
*
Megrendelem!

Tel:++3670/9411318...... E-mail: bwcn@freemail.hu

*
Már 129.900 Ft-tól! A Promag jelenleg a legkedvezőbb árú, német gyártmányú, II/a orvosi kategóriába sorolt pulzáló mágnesterápiás rendszer Magyarországon.Kérdés, hogy Önnek szüksége van-e a pulzáló mágnesterápiára?

Önnek nincs szüksége a mágnesterápiára, ha:


Ha azonban Ön:


akkor most egy kényelmes, egyszerű és orvosi kutatásokkal alátámasztottan hatékony eljárást kínálunk Önnek és családjának. Ez pedig a: pulzáló mágnesterápia.

A lehetőség adott, csak Önön múlik, hogy él-e vele! Ne várja meg, míg a stressz,a túlterhelés és az egyéb ártalmak megbetegítik! Képes lesz-e a jelenlegi magyar egészségügy majd meggyógyítani? Saját egészségünkért mi vagyunk felelősek!Miért van szükségünk mágneses térre?

Az élethez szükség van mágnesességre. Az űrhajósok a világűrben, mágnesesség nélkül nem élnék túl az utazást, ezért közben elektromágneses térrel kezelik őket. A mágnesességet már az ősi kultúrák (görög, római, egyiptomi, közép-amerikai) orvostudománya is használta. Napjainkban a Földnek, ennek az "óriás mágnesnek" északi és déli pólusa közötti mágneses ereje csökkenőben van. Ez hatással van a földi életre is. Az ember még tetézi a problémát azzal, hogy természetellenes életmódot alakít ki: pl. betonrengetegben lakik, sokféle, egészségre ártalmas elektromágneses hatásnak teszi ki magát (TV, számítógép monitor, mobiltelefon stb.), és kevés időt tölt a természetben.

A pulzáló elektromágneses terápiával az egészséges élet fenntartásához szükséges mágneses teret biztosíthatjuk mindennapjainkban. A terápia a szervezet számára olyan optimális környezetet teremt, amelyben beindulhatnak az öngyógyító folyamatok. A mágnesesség teljesen természetes hatás. Nem csoda és nem orvosság. A pulzáló mágnesterápia hatása gyengéd és mellékhatásoktól mentes. Energetizáló hatást fejt ki sejtszinten és felgyorsítja a salakanyagok kiürítését, valamint a sejtosztódás sebességét. Az emberi szervezetre holisztikusan hat, úgy, hogy segít feloldani a blokkokat, energetizál és aktiválja az öngyógyító erőket. A pulzáló elektromágneses terápia kúraszerűen, vagy rendszeresen használva is hatásos.

A mágneses mező segíti a szervezetet egyensúlyban tartani. Sokunkban ez az egyensúly egyfajta jó érzést eredményez, amit úgy hívunk: egészség.Hatására:
- növekszik a szervezet oxigénellátása

- javul a sejtek anyag- és energiacseréje
- nő a kezelt személy energiaszintje
- javul az alvás minősége
- stimulálja a csont- és porcsejteket
- az idegsejteket regenerálja, a sebgyógyulást gyorsítja
- növeli a stressztűrő képességet
- erősíti az immunrendszert
- javul az anyagcsere és vérellátás; a szívritmust normalizálja
- a légzőizmok működését javítja

Mágnesterápia előtt a vörösvértestek összetapadnak

A vörösvértestek időnként összetapadnak - un. pénztekercs alakzatba rendeződnek, felületük lecsökken, így oxigén szállítási képességük is erősen korlátozott. A sejtek nem kapnak működésükhöz elegendő oxigént, fáradtak, levertek vagyunk, de hosszabb távon ez különböző betegségek forrása is lehet.

Mágnesterápia után a vörösvértestek szétvállnak

A pulzáló mágnesterápia hatására a vörösvértestek szétválnak, így sokkal több oxigént képesek megkötni. A kezelés hatására kitágult kapilláris erekben az oxigéndús vér energetizálja az egész testet, ami jótékony hatással van a közérzetre, a szervezet összes élettani funkciójára.

PROMAG mágnesterápia :

a mindenki számára legolcsóbban elérhető egészségPROMAG pulzáló mágnesterápia kezelésTornóczky Anita a PROMAG pulzáló mágnesterápiát választotta, hogy súlyos lábtöréséből minél hamarabb felépülhessen.

Tornóczky Anita egy közlekedési balesetben súlyosan megsérült. A műsorvezető nyílt törést szenvedett lábát több helyen csavarokkal fogatták össze, és orvosai felépülését több hónapra becsülték.

A rendszeres PROMAG mágnesterápiás kezeléseknek is köszönhetően Anita két hónappal később már ismét robogóra ülhetett.

PROMAG PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA,

melyet az egész család eredményesen használhat egészsége megőrzése vagy javítása érdekében!
*
 

PROMAG alapcsomag ára: 129.900 Ft

A csomag tartalma:

PROMAG komfort csomag ára: 199.900 Ft

A csomag tartalma:

PROMAG prémium csomag ára: 239.900 Ft

A csomag tartalma:

*

Kiegészítő:
A csomagok mellé külön is megvásárolható applikátorok:

- 60x50 cm párna applikátor: 45.000 Ft
- 75x20 cm tekercs applikátor: 49.000 Ft
- 185x60 cm-es tisztítható műbör bevonatú matrac applikátor: 120.000 Ft

Pulzáló mágnesterápia - mágneságy

 

*

A PROMAG pulzáló mágnesterápiás rendszer német gyártmányú, évente több ezres szériában értékesítik. CE 2004 93/4 EWG EU minősítéssel rendelkező, IIa orvosi kategóriába sorolt berendezés.

Az alapcsomagra 1 év, a komfort és prémium csomagokra 2 év garancia jár.

Funkciók, üzemmódok:
- Folyamatos vagy szakaszos üzemmód (6 mp sugárzás, 3 mp szünet, 6 mp sugárzás.....)
- A frekvenciák 1 Hz-es lépésekben állíthatóak
- Frekvencia léptetéses üzemmód: 5 mp-es lépésekben lépked körbe az összes frekvencián 1- 19 Hz között , így különféle szerveinket, szöveteinket "szólítja meg"
- Automatikus kikapcsolás 30 perc múlva az 5 -19Hz-es frekvenciatartományban
- A mágneses impulzus erőssége 6 lépésben állítható

Műszaki adatai:
- Tápfeszültsége: 12V, 1000mA
- Frekvenciatartomány: 1 - 19 Hz
- Mágneses térerősség: 0,21 mT max.
*

A PROMAG többek között alkalmas a következő egészségügyi problémák, betegségek orvosi kezelésének kiegészítésére és a hatásfokának emelésére:

5Hz - 7Hz frekvenciatartománnyal

Ellenjavallat:Figyelem! Betegség esetén a mágnesterápia nem használaható kizárólagos gyógymódként! Betegség vagy annak gyanúja esetén forduljon orvoshoz, és az álatala előírt kezelések mellett - orvosával egyeztetett módon - kiegészítő terápiaként használja a PROMAG -ot!

Ha a mágnesterápia használatával, személyre szabott kezelési tervvel kapcsolatosan mágnesterápiában járatos szakorvossal szeretne konzultálni, vagy természetgyógyász segítséget igénybe venni, akkor kérjük jelezze igényét felénk a bwcn@freemail.hu email címen.

A pulzáló mágnesterápia orvosi szemszögből

Kezelési útmutató letöltése

Elegendő napi 15 perc kellemes relaxáció a mágnesmatracon, hogy ismét feltöltődjön energiával!
A kezelés otthon végezhető, minden kellemetlenségtől mentes, az egész család használhatja, és ára is sokkal kedvezőbb, mint más hasonló készülékeké.

Mit kínál Önnek a PROMAG?


Ez Önnek is sikerülni fog a PROMAG-gal, mert semmi másra nincs szüksége, mint naponta egyszer - kétszer leheveredni a matracra. Közben akár el is szundíthat. Tud ennél egyszerűbb és kényelmesebb egészségmegőrző módszert?

Ez tehát egy vitalizáló és az öregedési folyamatot hathatósan lassító egészséggondozási program, mely leginkább a testi és szellemi fittség fenntartását szolgálja. Ugyanakkor alkalmas bizonyos betegségek gyógyításának gyorsítására, hatékony fájdalomcsillapításra, stresszoldásra valamint jó minőségű testi-szellemi relaxációra.

*
VÉLEMÉNYEK;    

"Mióta a PROMAG-ot használom nem kellett beadni a steroid
injekciót az artózisos térdembe!"
Dr. Csordás Endre orvos:    


"Nekem még ilyen sikerélményem munkában nem volt, mint
mióta ezzel a kezeléssel foglalkozom!"
Gálné természetgyógyász:    


"Én általában szépen elalszom rajta..."
Szakály Éva titkárnő:    


"Évek óta tartó bőrproblémám tökéletesen elmúlt."
Lehoczky Anita kineziológus:    

A ProMag mágnesterápiás készülék értágító hatásának igazolása SDS rendszerrel

Módszer: Somatoinfra Diagnostika System (BUHU1 FD573C7A)
Végezte: Dr. Hegedus Éva


Jól látható, hogy 15 perces pásztázásos (vagy más néven bázis) programot követően mind a feji, nyaki és mellkasi régiókban igen jelentős infraaktivitás következett be, mely a test reakciója a mágneses térre. A hőátvitel a ProMag matracról kizárt, hisz a kezelt személyen a vizsgálatot egy másik helyiségben végezték, a terápia befejezését követően kb. 3 perc elteltével.

Az Egészségügyi Minisztérium a Hu/1610/2003. számon engedélyezte az eszköz és a módszer alkalmazását a mindennapi orvosi gyakorlatban. A Magyar Tudományos Akadémia Egészségügyi Tudományos Tanácsa a 1005/ETT/2003 számon orvosdiagnosztikai eljárásokhoz sorolta.

forrás: UNIVILL Kft.

Előtte
előtte

Utána
utánaIGEN, én a Promagot választomTovábbi információra van szükségem!
BWCN Human Business & Tours Klub Service

Tel:++3670/9411318...... E-mail: bwcn@freemail.hu


PROMAG mágnesterápia - mágneságy


Gyakran ismételt kérdések:

Mágneseket használok a csuklómon és a hátamon. Miben különbözik a pulzáló mágneses mező az állandó mágnestől?
A mágnesek gyakran nehezek, nagyok, és sokáig kell hordani őket. A test egy idő után telítődik, vagy nem reagál a mágnesekre. A pulzáló mágneses mező enyhe, könnyű használni és hasonlít a testben természetesen keletkező gyenge mágneses mezőkre. Biztonságosan lehet hosszú távon is használni és elég 15 percet fordítani rá alkalmanként.

Miért lehet naponta használni a pulzáló mágneses mezőt?
A napi használat elősegíti a jólétet és egészséget, valamint megelőzi a további károsodásokat, amelyeket a napi stressz okoz. A nyugodt, pihent test és elme sokkal termékenyebb. Jobban teljesítheti a napi feladatokat és nyugodtabb, boldogabb emberré válhat!

Hogyan működik a pulzáló mágnesterápia?
Az emberi test elektromágneses természetű. Köztudott, hogy az agy és az idegrendszer elektromos jelekkel dolgozik. A sejtek kiegyenlítő töltéshez jutnak, így javul az élet minősége, mivel a sejtek az optimális állapotukba kerülnek. A folyamatos használattal több életerővel fog rendelkezni, mivel a sejtek jobban hasznosítják a vizet, a táplálékot és a levegőt amelyet magunkhoz veszünk. A salakanyagok kiválasztása is javul. Ezt a folyamatot tovább javíthatjuk, ha sok vizet iszunk.

A ProMag használata során milyen azonnali változásokat vehetek észre?
Érezhet nyugalmat vagy álmosságot, melegséget a testben és javuló vérkeringést. Sokan tapasztalnak enyhe bizsergést, a kellemetlen érzések enyhülését.

Szeretnék a stressz enyhülésében igazi javulást látni. Milyen hamar láthatom az eredményeket, és milyen változások lehetségesek?
Sokan azonnali nyugalmat, mélyebb és tisztább légzést, az esetleges fájdalom csillapodását és jobb alvást tapasztalnak. Néhányunknak szüksége van néhány napra vagy hétre, hogy több energiánk legyen, elmúljanak a fájdalmaink vagy javuljon az alvásunk. 30 nap optimálisan elegendő ahhoz, hogy ezeket megtapasztaljuk!

Hasonlít a PROMAG használata a masszírozáshoz és hat az izmaimra is?
Abban hasonlít a masszázshoz, hogy javítja a vérkeringést és ellazítja az izmokat. A pulzáló mágneses mező hatása mélyebb, mivel az elektromágneses egyensúly a sejtek szintjén jön létre.

Lehet érezni a pulzálást a matracon fekve?
Nem, a mágneses mező olyan alacsony szintű, hogy a legtöbb ember nem érzékeli.

Mennyi ideig használjam naponta a PROMAG -ot? Aludjak rajta?
Nem, nem kell a PROMAG -on aludni. Egy 15 perces kezelés munka előtt és után elegendő. Ha lefekvés előtt is használja még egyszer, akkor segítheti az elalvást és az alvás közbeni regenerációt.

Nagyon elfoglalt vagyok. Hogyan tudom beilleszteni a PROMAG használatát a napi teendőim közé?
Használhatja egy ágyon, vagy fotelben TV nézés közben, vagy amíg megnézi a leveleit, vagy telefonál, szeretteivel beszélget, olvas, vagy csak pihen!

Biztonságos a használata?
Igen, az ellenjavallatok és a használati útmutató szerint használva biztonságosan használhatják gyermekek, állatok és bármilyen korú felnőttek. A pulzáló mágneses mező ideális a test egyensúlyának létrehozására.

Van mellékhatása?
Nincs nemkívánatos mellékhatása. Tompa fejfájás, szomjúság, enyhe fáradtság és az izmok érzékenysége eleinte felléphet, de megszűnik víz fogyasztásával. Ezek a tünetek a méreganyagok felszabadulása miatt tapasztalhatók.

Lehetséges a pulzáló mágnesterápiát túladagolni?
A több nem feltétlenül jobb. Egy 15 perces kezelés hatása eltart 6-8 óráig. A maximális kezelési idő 1 óra / nap.

Tudta-e, hogy:

  • mágneses tér nélkül nem lehetséges földi élet?
  • a pulzáló mágnesterápiát ezért a NASA fejlesztette ki az űrhajósok részére
  • a Föld mágneses térereje az utóbbi 500 évben a felére csökkent?
  • a betegségek kialakulását a szervezet energiarendszerében bekövetkező változások képezik
  • szinte mindenkiről elmondható, hogy energiadeficitben van
  • a szervezet csak a pulzáló elektromágneses erőtérhez nem szokik hozzá
  • egy 10 perces kezelés energia-potenciája és hatásai megfelelnek 60 perc átlagos testmozgásnak
  • sportban jól használható bemelegítésként, az állóképesség és teljesítmény fokozására
  • gyermekek számára is kiváló, fájdalom és mellékhatás-mentes kezelés
IGEN, én a Promagot választomTovábbi információra van szükségem!
BWCN Human Business & Tours Klub Service

Tel:++3670/9411318...... E-mail: bwcn@freemail.hu

   
 


BesucherzaehlerBesucherzählerBWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com