KVANTUM MEDICINA > Mágneses Test Elemzés

*

Minden, ami ezen a világon van rezgésben van, rezgéseket bocsát ki magából, így a sejtjeink is.
Már ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyító módszereket fejlesztettek ki.

Gondoljunk itt többek között a Tibeti hangterápiára, sámándobokra, kristályok gyógyító hatásaira, kézrátétes gyógymódokra, csakra-terápiákra és még sorolhatnám. 

Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás, biorezonanciás kezelések. Ezek a terápiák is mind a frekvenciák gyógyító hatásán alapulnak.

Bármelyik technikát is nézzük mindegyik módszer a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik. 

A REIKI mester az univerzális energiát alakítja át és kezével juttatja a helyes rezgéseket a kezelendő személybe.  A biorezonanciás készüléket használó természetgyógyász is a sejtek, szervek helyes rezgéseit állítja helyre.

A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak,
hiszen már sok esetben a hígítás olyan mértékű, hogy maga a hatóanyag nem kimutatható a szerben,"csak" a rezgése van jelen.

A biorezonancia elv felhasználásával információt kaphatunk testünk egészségi állapotáról.

*

 

A biorezonanciális állapotfelmérés (kvantum testelemzés és közérzet-javítás) elméleti alapja a kvantumgyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A biorezonanciás állapotfelmérés alapján a tesztelő a tesztelt álltalános közérzetéről/egészségi/ és energetikai állapotáról kap egy képet.

 

A biorezonanciás állapotfelmérő eljárások a szervezet átvizsgálását jelentik, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

 

Szervezetünkben másodpercről másodpercre kémiai folyamatok milliárdjai zajlanak le, és ezeknek a kémiai folyamatoknak a segítségével kommunikálnak a testünk sejtjei egymással (mintha mi milliónyi sms-t küldenénk a munkatársainkkal, osztálytársainkkal egymásnak…).

 

Ezeket a folyamatokat azonban meg is zavarhatják bizonyos tényezők: kórokozók, vitaminhiány, ásványi anyag hiány, stb.

 

A biorezonanciás állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen káros hatások, stressz hatások érik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan működni.

 

A biorezonanciás állapotfelmérés során, a test alábbi területeit nézzük át:

 

1. a szervezetben előforduló nyomelemek mennyiségi elemzése (Ca+, Fe, Se, Pb, Zn, Vitaminok, stb.)
2. az emberi szervezetben előforduló toxinok mennyisége
3. vércukorszint-elemzés
4. reumás csontbetegségek előfordulása
5. csontsűrűség-elemzés
6. csontbetegségek jellemzőinek elemzése
7. az agyi idegek állapotának elemzése
8. a tüdőfunkció elemzése
9. a gyomor- és béltraktus működésének elemzése
10. a keringés és az agyi erek állapotának elemzése
11. az epehólyag működésének elemzése
12. a máj működésének elemzése
13. a hasnyálmirigy működése
14. a vese működésének elemzése
15. a prosztata jellemzőinek elemzése
16. a férfi szexuális működés jellemzőinek elemzése
17. nőgyógyászati elemzés
18. endokrin rendszer
19. hormon rendszer
20. immunrendszer
21. bőr

 

Kinek ajánljuk, hogy részt vegyen egy biorezonanciás állapotfelmérésen?

 

A biorezonanciás állapotfelmérés elvégzése ajánlott lehet, amikor pl. minden különösebb ok nélküli fáradékonyság, rossz közérzet, rossz emésztés, hajhullás, vagy éppen visszatérő, rendszeres felfázás, nőgyógyászati fertőzés, gyulladás stb. tapasztalható, de az orvosi vizsgálatok nem mutattak ki komoly, orvosi kezelést kívánó problémát, vagy még nem keresett fel vele orvost, és szeretné megtudni az okát.

 *

Mindenkinek javasolt elvégeztetni a biorezonanciás állapotfelmérést, aki arra kíváncsi, hogy hogyan lehet javítani a közérzetén, a szervezete működésén, hogyan előzheti meg a betegségeket, egészségügyi problémákat. A biorezonanciás állapotfelmérés a természetes eljárások elismert eszköze, mellyel durva beavatkozások nélkül térképezhetjük fel a szervezet állapotát, és a természet adta lehetőségek (gyógynövények, energetikai kezelések, táplálékkiegészítők) személyre szabott felhasználásával segíthetjük a szervezet regenerációját, serkenthetjük öngyógyító folyamatait.

 

*

Quantum elv alapján működő állapotfelmérő készülék

*

 

*
A QUANTUM elvről:

Az emberi test nagyszámú sejtek összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, differenciálódnak, regenerálódnak és pusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. Kb. 25 millió sejt osztódik percenként egy felnőtt szervezetben,
míg a vérsejtekből kb. 100 millió termelődik újra egy perc alatt.
A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak,
ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat bocsájtanak ki.
Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más -más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége avagy beteg.
Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

*

Quantum Medicina

..ahol a nyugati high-tech Bioinformációs orvoslás találkozik a keleti bölcsességgel, energetikai orvoslással.
Míg a nyugati oldalon mostanában rohamosan fejlödött az informatika (bio)-kibernetika és  számítás technológia a keleti oldalon már létezett egy több ezer éves energetikai alapokon nyugvó élet filozófia és orvoslás. E két terület között épitődik most egy egyre inkább átjárható híd ami eltér a klasszikus newtoni világ szemlélettől de még az einsteini modeleken is túlmutat. 

*

 *

A Quantum Medicina szerint a megbetegedés alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom,
az abból álló apró és nagy biomolekulák, a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését. Mivel az elektron töltéssel bíró test, így amennyiben változik forgása
és pályája, az atom által kibocsájtott elektromágneses hullám is változni fog.
Azonban ez a betegségek, a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változás nagyon csekély, nano- és mikro gauss közötti érték.

*


Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját direkt vagy egy kézzel tapintott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített, betegségekhez, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó rezonanciaspektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz,
majd egy számítógép összeveti az utóbbival.
A kapott kvantumérték utal a betegség természetére és komolyságára,
illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezik az orvosok.
Példa: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsájtottaktól.
A kvantumrezonanciás tumor teszt folyamán az elfajult sejtek
standard hullámát küldik a tesztelt személybe.
A szervezetben az elfajult sejtek, rezonálni fognak erre,
ezt a jelet pedig az eszköz detektálja.
Minél több a szervezetben a elfajult sejt, annál intenzívebb lesz a jel,
a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik.
Ha azonban a szervezetben kevesebb az elfajult sejtek száma,
akkor kevesebb rezonancia lép fel,
a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul. Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni,a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort.

*
A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés során.

*

*

*


BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com