... rosszalkodó 12-es kromoszóma !? .....az Ős-Anyagok segíthetnek !!!?

12-es kromoszómán található az összes örökletes betegségért vagy rendellenességért felelős kromoszómarégió 5,2 százaléka, szám szerint 487 lókusz. Mint már említettük, a 12-es kromoszóma a daganatos betegségekre való hajlammal összefüggésbe hozható gének magas száma miatt vált hírhedtté. A gének helyzete - a genetikai környezet, ami a kromoszómában körülveszi őket - rendkívül fontos a génszabályozás szempontjából. Ennek az egységnek a megbomlása igen súlyos következményekkel járhat. A 12-es kromoszómán legalább három olyan gént ismernek, melyek más génekkel való rendellenes fúziója számos daganat kialakulásáért felelős. Az ún. mixoid liposzarkómáért az ún. DDTI3 gén fúziója felelős. A HMGA2 gén fúziója lipómát, azaz zsírdaganatot, nyálmirigy-adenómát, lipomatózist vagy a méh jóindulatú daganatát, leiomiómát okozhatja. Egy transzkripciós faktort kódoló gén, az ETV6 rendellenes fúziója központi szerepet tölt be a fehérvérűség számos formájának kialakulásában (ALL, AML,CLL, MDS).

Számos olyan gén is ismert a kromoszómán, melyek hibásan működő változatai közvetlen kapcsolatba hozhatók bizonyos daganatokkal. Ide tartozik a BCL7A, ami a B-sejtes non-Hodgkin limfómára, vagy a P2RX7 gén, amely a krónikus limfocitás leukémiára (CLL) való fogékonyságért felelős. Más gének hibás változatai a gliómákra, vagyis az agy jó- és rosszindulatú daganataira -, a melanómára, azaz a bőr rosszindulatú festékes daganatára és a hasnyálmirigyrákra, illetve a vastag- és végbélrákra való fogékonyságért felelősek.

A 12-es kromoszómán 16 mozgási rendellenességgel összefüggésbe hozható gént azonosítottak, további két gén a cukorbetegséggel kapcsolható össze, négy gént a szívbetegségek kialakulásával hoztak összefüggésbe, és találtak olyan géneket is, melyek négy különböző hangulati betegséggel mutatnak párhuzamot. Itt található továbbá a keratin géncsalád 28 tagja is, melyek közül 12 valamilyen bőrbetegséggel áll kapcsolatban. És végül a 12-es kromoszómán található a CD4-receptor is, amely a HIV-vírussal való fertőzés és a betegség kialakulása során játszik szerepet.


A FERTŐZÖTT, és a már nem egészséges GÉNEK-RECEPTORAI, "inteligenciájuk" hiányában és mohóságuk miatt, mint egy; megjelölik, láthatóbbá teszik magukat a természetes donorokkal/pl.R222/antitestekkel, melyek a bőrön át keresztül jutnak a sejtekig a szövetekbe és a véráramba. Ettől a receptorok FELISMERHETŐBBÉ VÁLNAK A T-limfociták/falósejtek/számára, melyek teljesítménye így 40-80%-kal növekszik és így feladatukat könnyebben elvégezhetik.

Természetes nemes és GYÓGYÍTÓ Gázok mint EGYBEN "donorok" is pl.; CO2, H2SO, N2, Rn222/polonium-sroncium,plutonium/, továbbá az auripigment/arzén-evés/,.... ez idő alatt /max.6-hónapig marad a szervezetben/, még több tucat alap,-és gyógyíthatatlan betegségeket is gyógyít 70-90%-os találattal!!!

Egyébként a sérült kromoszómák génjeinek teljes "megjavítására" csak saját Ős-sejt vissza/be/ültetése lehetne a megoldás, amire már lehetőség is volna,...csak!?!!!!?.......nem tudom, hogy az ilyen téren fejlett országokban köztük Magyarországon is erre miért kell a bürokrácia miatt még 15évet várni és több ezer embernek meghalnia, ha egyszer ez már más Országokban 60-90%-os pozitív eredményt produkált !?? Nemes-GyógyGázunk-ról...ami csak egyszerüen "teszi a dolgát" és RENDEZI A RENDEZETLENT a szervezet fizikai és mentális területein,.. bővebb információt a; http://www.malompanzio.hu/91 oldalunkon talál.
BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com