BWCN Human,-Egzisztencialis és Jóléti Szolgáltatói Klub !*

Hosszú-Élet,-Stabil-Egészség,-Anyagi Biztonság

  Mentalis "Gazdagság" !

*
Hihetetlen Gyógyulások  Ősi-Gyógyhelyeken!

*

..gyógyítás vagy "tűzoltás" ? ..pro & contra;
 A ma még mindig tisztázatlan és "gyógyítás"-nak nevezett akadémikus eü.szolgáltatás, /ami valójában 90%-ban csak "tűzoltásról" szól,/ az nem lehet egy profit-orientált társadalmi réteg privilégiuma, ha "jól" csinálják azt ha nem, de főleg ha nem arról szól ahogy azt nevezik, - és mind ezt el is akarják fogadtatni a hozzá nem értőkkel !?   Az evolúció ezt a szolgáltatást nem emberi kisérletek és bevételi szándékának szánta.   Meggyógyógyulásunk és prevencióink a  természet periódusos rendszerének napi-használatától, - és szervezetünk matrix-rendszerű öngyógyító képességének függvényétől függ !
/Tiborius Santiago de Sagittario..kr. u. 1998/

*

BWCN Holistic's Club & Cassa !

BWCN Eü.Klub és Pénztár

*
Amit adunk és segítünk, az az átlagnál egy könnyebb ÉLHETŐSÉGET,

továbbá Anyagi és Mentalis "GAZDAGSÁGOT" eredményez/het.

*

A BWCN HUMÁN & HOLISZTIKUS EGÉSZSÉGSZOLGÁLTATÓ és TANÁCSADÓ  KlubPénztár felajánlja altarnatív eü.szolgáltatásait, melynek elsődleges CÉLJA;

...a legtöbbször a "trükkös" nyugati akadémikus "orvoslás" passzív és nem hatékony, nem a Betegség okát hanem annak tüneteit kezelő és blokkoló, -és mind ezt "gyógyításnak" nevezett szolgáltatásainak részleges vagy teljes kiváltása, kiegészítése és mind ezek okok megelőzése a célja !

Továbbá a felelőtlen egyének szerzett,- és/vagy önhibájukon kívüli örökölt betegségeinek és gyógyszerszedéseinek kiváltása természetes antitestekkel,-donorokkal és  egyéb ortomolekuláris és quantum-rendszerű informatikai medicinával.


További célunk az emberi diszharmonia és bipolaritási elváltozások kioltására, az OK-OKOZATI források megtalálása, az egyént is kímélő természetes és inteligens interferenciák/donorok/ felhasználásával, a valós ki-Gyógyulás  érdekében és reményében,  mindezt az élő-szervek ŐsAnyai/mitochondrialis/ útjának figyelembevételével !

*
  Több mint 4000-éve tudatában van az Emberiség, hogy a hasonló a hasonlót kiolthatja, tehát a rossz a rosszat, interferenciájával előbb vagy utóbb kioltja, és/vagy elnyomják egymást !

A meg-gyógyuláshoz pedig éppen erre,  az INTERFERENCIÁRA volna szükség!

*
MI FIZETÜNK!?

A KlubTag, nem fizeti Klub Tagságát és Egészségbiztosítását arra az időre/kigyógyulási idő/, ha már KORÁBBAN szerzett,-és a KlubTagságba való belépésekor meglévő BETEGSÉGE kezeléseinktől nem Javulna, ill. a Klub álltal szolgáltatott rekreációs kezelésektől egy "Új" betegség jelenne meg alakulna ki,-és ezért Kórházi művi "beavatkozást" /service for Homo Sapiens/ kellene igénybe vennie, ....természetesen nem fizet semmit az eü. szolgáltatásokért !

Ezek az esetek computeres-biofeedback és radionikai állapotfelmérésekkel, visszamérésekkel bizonyíthatók igazolhatók !

A "klasszikus" kórházi szolgáltatások és a gyors beavatkozások nem hatékony kezeléseiért/eredményeiért, a BWCN Eü.Klub felelősséget nem tud vállalni.....!?

..a BWCN Eü.Klub és Pénztár, Európában az elsők között a következő Komplex-Szolgáltatásokat nyújtja bel. ill. külföldi TAGJAINAK, továbbá a velünk szerződött; Klubbok, Európai EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK, BETEGBIZTOSÍTÓI-TÁRSASÁGOK, Munkáltatók, Civil és Önfejlesztő szervezetek és Magánszemélyek részére váróisták, műtétek és táppénzzek helyett;

1. COMPUTERES EGÉSZSÉG-Figyelés, annak szükségszerű klasszikus és/vagy alternatív Klub "kórházi" korrekciói, a sejtinformációs bipoláris és a mitochondrialis "út" /DNS,-siRNS/ figyelembevételével.

*
A tüneti és az oki gyógyítás köszönőviszonya;
  Tünet = a másodlagos probléma,..

  Ok = az elsődleges probléma, kezelésével a tünet is megszünik,...

/T.S.Sagittario kr.u. 2009/
*

A Kvantum Medicina > Informatikai gyógyításaink találataink Eredményei,  folyamatosan 60-99%-os pozitív-eredményt produkálnak és további meglepő eredmények születnek, melyek legtöbbször a már-már primitív és passzív kórházi kezelések haláleseteinek számát, átlagosan 60%-70%-kal befolyásolja, befolyásolhatná !

*
2. Computeres Sejtszintü Analíziseink feltárják a döbbenetes igazságot a szervezet Ősi karmikus mithochondrialis Útjának betegségeiről és annak pontosabb megértéséhez, az örökölt de legtöbbször szerzett és már mutált betegségekről. Így esélyt adhatunk az egyénnek, hogy életét akár 10-30-évvel is EGÉSZ-ségben meghosszabíthassa!
*

3.Ajánlataink a Természet adta Donorok, Ős-anyagok és Homeopátiák személyre szabott használata, ortomolekuláris-vitaminok, quntum-technológia,  TERMÉSZETES bőr és test regenerálók, Ősi-táplálékok és kiegészítői, szükség esetén a "felelőtlen" életmódu egyének sűrgős alopatikus Kórházi-beavatkozásai/életmentő műtétek..stb./,....továbbá TERMÉSZETES biotikumok, antitestek, donorok, amiket  a nagy "el-hallgatás" vesz körül,...melyek a "gyógyíthatatlannak" vélt problémákra adhatnak megoldásokat!

*

..hiteles betegség és öregedésgátló termék rendelés az USA-ból  >ITT<

*
Klinika túlélő-eszközök a lakásban;

Öngyógyító-Életmeghosszabító programok, dignosztizáló és kezelő eszközök, alternatív megelőző,-gyógyító és rehabilitációs segédeszközök otthoni használata.  Szinte minden típusú fizikális és mentalis BETEGSÉGHEZ, az aktív gyógyszerszedés folyamatos kiváltására.

*

INGYENES GYÓGY-ÜDÜLÉSI JOG KLUB TAGOKNAK

LINK > BŐVEBBEN

*

  BWCN KlubTagok többfajata ingyenes vagy kedvezményes Vásárlói Tagságot/Jogot is kapnak,..

*

***********************************************************Besucherzähler
BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com