Biorezonanciás Therápiák a Gyógyulás Szolgálatában !

Biorezonancia, vagy  más néven biostimuláció, melynek révén Ön teljes egészségben élhet.

*
Bármilyen más kezelési módszerrel kombinálhatja, azok hatását felerősíti.
Elegáns megoldás biológiai egyensúlyának megteremtésére, amivel Ön mellékhatásoktól és vegyszerektől mentesen, gyorsan képes elérni az egészséges harmóniát egészségi állapotában.

A biorezonancia a jövő egészsége
Ön a legfejlettebb biofizikai vívmányokat és technikát ismerheti meg ezeken az oldalakon. Az űrhajózásban a biostimulációt használják egészségvédelemre, a biológiai egyensúly fenntartására. A mai legújabb technikai eszközökkel végezhető terápiákat ismertetjük, melyek hatékonyságát számos tapasztalat bizonyítja.

*

Bioenergetikai információátvitel

skaláris mezők és hullámok

*

Szervezetünk saját magát megújító energiái

A biorezonancia önregenerálódási folyamatot indít be a szervezetben célirányosan, illetve ha már elindult, felgyorsítja a folyamatot. A készülékek által kibocsátott -speciális sejt-nyelvet tartalmazó- gyenge mágneses tér azt a sejtműködési folyamatot javítja, amelyre a készülék be van állítva. A sejt-információs rendszer harmonikus, helyes működési állapotba kerül.

Mindez úgy, hogy semmiféle idegen, kémiai anyagot (pl. gyógyszert) nem kell feldolgoznia a szervezetnek, nem terhelődik feleslegesen, csak a legszükségesebbekre, a regenerációra fordítja teljes energiáját.

A szervezet regenerálódása soha nem jár káros mellékhatásokkal, minden szervezet arra van “kódolva”, hogy önmagát megújítsa, rendbe hozza a működési folyamatait. Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés-mintájának- hibája.

*


Egészségünk modern jövője

35 éve gyártják és használják a biorezonancia berendezéseket a fejlettebb országokban, kiemelt szinteken. Áldásos hatásai miatt sok rehabilitációs intézmény és számos más élvonalba tartozó személy is előszeretettel alkalmazza. Többek között a Semmelweis Egyetem (Semmelweis Orvostudományi Egyetem) is jó néhány készülékkel rendelkezik.

Az élsportolók közül sokan használják a versenyek közti mielőbbi erőnyerés érdekében sérülésekre, izom-húzódásokra, a gyors regenerálódásra.

Ennyi is elég bizonyíték lehet arra, hogy ahol a minőség és a gyors, gyógyszermentes testi-lelki harmónia helyreállítása (vagyis a rehabilitáció) fontos, ott már teret nyert.

A kezelések során a szervezet csak a részére felkínált hasznos információt adaptálja, – másként nem is jön létre információ áramlás- így mellékhatástól nem kell tartani.

A biorezonancia új távlat az egészség megőrzés útján, a testi-lelki egyensúly megteremtésében, a mesterségesen előállított kémiai anyagok kiváltásában.

*


A biorezonancia az egészség modern útja.
Tudományos háttér

A biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál -a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében- fellépő csontritkulás és egyéb bioenergetikai problémák kiküszöbölésére.

A tudományos hátteret tehát az űrkutató nagyhatalmak külön-külön már régen kialakították, mégsem sok tudományos magyarázat látott napvilágot. Különböző érdekcsoportok miatt a biorezonancia hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé annak ellenére sem, hogy a tapasztalatok szerint alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában egyszerűen nem is lenne.

*


Mi mindenre használható?

Sokan nem is gondolnák mennyi mindenkinek sikerült -jelentősen alul vagy túl -esetenként szinte egyáltalán nem- működő szerveit újra működőképessé tennie a készülékek segítségével. Képzelje csak el mit szenved egy ember, ha mondjuk nem működik a veséje, a mája, az idegrendszere, vagy állandó fájdalmai vannak és sorolhatnánk. Tapasztalatból mondjuk, hogy már  az otthon használatos készülékek is sok esetben segítettek olyanokon, akik végképp feladták.

Sokrétű alkalmazhatósága miatt egyre elterjedtebb, mára az Ön számára is kézzel fogható lehet a biostimuláció. Sokan azonban még nem ismerik és ma még meglehetősen kevés helyen van lehetőség igénybe venni. Sajnos a gyógyszerek jobban terjednek, pedig a kémiai anyagok bevitele erős terhelést ró a szervezetre.
A gyakorlatban hatásosan alkalmazható

MCC típusú speciális készülékünkkel végzett terápiáinkon az eszköz beállítását, a felvett anamnézis -ügyfeleink által elmondott problémakör- szerint végezzük. Lehetőségek az egész szervezetre kiterjednek. Pl. allergia, depresszió, lehangoltság, szenvedélybetegségek, immunhiány, potenciazavar, légúti problémák, méregtelenítés, sport és egyéb sérülések, visszér, frontérzékenység, gyomorpanaszok, emésztési zavarok stb. A beállításon belül a gép rezonancia mintát vesz a szervezetről. Ezt analizálva, kijavítva visszajuttatja egy speciális frekvenciájú gyenge mágneses tér formájában, így helyreállítja a sejtinformációs rendszert, optimalizálja a megcélzott sejtek, közvetve pedig az egész szervezet helyes működését.

A regenerációs folyamatok a szervezet öngyógyító energiáinak összpontosulásával, akár tízszeresére is felgyorsulhatnak!

Ez azt jelenti, hogy például egy csonttörés, vagy egy sebesülés NEM két-három hónap alatt forr össze, hegesedik be és rehabilitálódik a bőr, hanem egy-két hét alatt.

A biorezonancia az alábbi problémákra a leghatásosabb, teljes és tartós panaszmentesség érhető el:

    Allergiák kioltása
    Az allergia kezelése biorezonanciával
    Szenvedélybetegségek
    Dohányzásról leszoktató kezelés
    Sebek, törések
    Zsírégetés, fogyókúra
    Gyors méregtelenítés
    Ízületi, reumatikus fájdalmak
    Idegesség, depresszió, lehangoltság
    Gyomorpanaszok
    Az emésztőrendszer kezelése biorezonanciával
    Potencia zavarok
    Sportolók rehabilitációja  
    Biostimuláció-A sport és a találkozás szolgálatában

A sejtharmóniával megszűnik az adott probléma, beindul, optimalizált lesz a szervezet működése, felgyorsul a regenerálódás, lelassul az öregedés, energiáját az öngyógyító-megújulási folyamataira fordítja.


BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com