On-Line Betegfelvételi Ürlap

ON-LINE EGÉSZSÉGPORTA…
BWCN-Eü.Klub és Pénztár


Van egy kínai közmondás, amely azt mondja:
A kiváló orvos megakadályozza a betegséget.
A középszerű orvos figyeli a közelgő betegséget.
A rossz orvos kezeli a tényleges betegséget.

* * * *
.....a betegség az egészség hiánya,
.....melyet a természetessel való együttélés,
-és a természetből fakadó;
..aminósavak, polifenolok, enzimek,
flavonoidok, ásványok, nemesfémek és vitaminok pótolhatják,-és tarthatják csak fenn,
/pozitív változások, már az első naptól
jelentkezhetnek!/

Az antibiotikum /jelentése; életellenes/
...mely folyamatosan akut tüneteket eredményez,
amit ismét antibiotikummal próbálunk leküzdeni.
Az ördögi kör bezárul,..a betegség megmarad
majd tovább erősödik. Nincs kiút mert
a szervezet az átlagosnál gyorsabb
tempójú leépülésbe kezd, majd
enerváltlanságában,… elpusztul.
A fizikai testünk fokozatos leépülésével,
arányosan veszítjük el valódi Énünket is
…ami a mentális testünk,
…ez egyben az egyetlen „vagyonunk” is,…..!?

A betegségekből való kiút ideje,
tíz-szer rövidebb mint az odáig
vezető út ideje a megfelelő és magas
inteligenciáju Ős-anyagok használatával,
együttélésével,
A gyors és pozitív eredmények már az
első naptól várhatók!

------------------------------------------------------------


ÉLETMÓD TANÁCSADÁSI JAVASLAT A MEGGYÓGYULÁSI PROGRAMHOZ
/...küldje vissza az adataival és a diagnózisokkal,../

Név:……………………………………
Születési idő és óra :……………………………………..
Foglalkozás:…………………………
telefon:………………………………………
Lakcím(a lakás jellege, hány éve él itt): ………………………………………………………………………
………………………………………………….

Kórelőzmény a páciens szavaival:


Diagnózis leírása v. csatolása a kórházi zárójelentés,
vagy egyéb orvosi dokumentáció alapján:

***********************************************************

ELKÜLD

*

Innét már az Ön tanácsadója/gyógyítója tölti ki;


Bioenergiaszint mérés vagy aura vizsgálat:

1., Jelen állapot
2., Születési állapot
3., Kórelőzmény állapot
4., Prognosztizált állapot

Az Ön részére most átadásra kerülő programot szíveskedjék gondosan többször is elolvasni és az abban javasoltakat fokozatosan, de maradéktalanul betartani, mert ez a program a test, a lélek és a szellem külső-belső harmóniájának kialakításához, ezen keresztül az Ön gyógyulásának megvalósításához ad útmutatót és tesz javaslatokat.
A terápiából egy-egy láncszemet kiragadni, vagy elhagyni nem tanácsos, mert az egész egy rendszert képez, amelynek minden eleme szükséges a gyógyuláshoz, vagy a gyógyulás után az egészség megtartásához.
Minden betegség - a meghűléstől a súlyos degeneratív betegségekig - a lelki okokon kívül két fő tényezőre vezethető vissza:
• valami hiányzik a szervezetből (életfontosságú anyagok és életenergia)
• valami felhalmozódott a szervezetben (méreganyagok)
A program tehát a külső és belső egyensúly megteremtéséhez ad segítséget úgy, hogy a szervezetet először méregteleníteni kell, majd hagyni, hogy a Természet csodálatos öngyógyító ereje működésbe lépjen.


Táplálkozási javaslat:
A teljes gyógyulásig kérem, szíveskedjék betartani
a szigorú növényi étrendet.
Nem javasolt tehát sem a hús, sem a tej, tejtermékek,
a tojás. Nem javasolt továbbá a sok só, az erős fűszerek, szénsavas üdítőitalok, a cukor - kivéve a kevés mézet (cukorbetegeknél ez sem) -, a fehér lisztből készült sütemények és pékáruk. Nem javasolt sem a nagyon hideg,
sem a nagyon meleg ételek, valamint konzervek és egyéb tartósítószert tartalmazó élelmiszerek, továbbá a nikotin, a koffein, az alkohol és egyéb izgatószerek fogyasztása.

Javasolt élelmiszerek:
Gyümölcs, zöldség és magvak. A magvak alatt értendő a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér és tésztafélék, a müzli, a kásafélék, a hüvelyes magvak. Különösen javasolt heti ……3 alkalommal gabonakása, barnarizs, búza, zab, árpa, köles, hajdina, rozs fogyasztása. A teljes őrlésű lisztből készült kenyeret javasolt megpirítani.

----------------------------------------------------------

A zöldség, gyümölcs alatt értjük a különböző, nem erős sütéssel, főzéssel, hanem enyhe párolással és utólag hidegen sajtolt étolaj hozzáadásával készített, rántás nélküli főzelékeket, párolt zöldségeket és gyümölcsöket is.
Nyáron a napi élelmiszer mintegy 45-50 %-a, télen 50-70 %-a gabonaféle legyen. A többi hüvelyes és olajos mag, valamint nyers szezonális hazai zöldség és gyümölcs. Amennyiben ez nem lehetséges - pl. krónikus gyomor- vagy bélgyulladás, esetleg krónikus hasmenés esetén -, úgy a zöldségektől és a gyümölcsöktől átmenetileg tartózkodni kell!
Egy étkezés alatt csak egyféle élelmiszer fogyasztása javasolt az emésztés elősegítése érdekében. Nem tanácsos ezért együtt fogyasztani: zöldséget gyümölccsel, gyümölcsöt kenyérfélével, ugyanakkor kivételt képez ez alól az aszalt gyümölcs. Nem javasolt a különböző eltérő forrású fehérjék fogyasztása sem.
Az alma és hagyma bármivel fogyasztható együtt. Folyadékot csak fél, egy órával tanácsos fogyasztani étkezés előtt. Étkezés közben és étkezés után tehát nem tanácsos inni, mert az emésztőnedveket indokolatlanul felhígítja és így zavar támad az emésztésben. Két étkezés között ne együnk semmit, csak az előírt gyógynövényteákat javasolt fogyasztani. Javaslom a fogaiban a plomba-töméseket porcelán vagy szövetbarát műanyag tömésre kicserélni, biológiai fogászati rendelőben.

A méregtelenítéshez szükséges, hogy időnként az emésztőrendszer is megpihenjen. Az ilyen pihenőnapokat lénapnak, gyümölcsnapnak vagy teanapnak nevezzük. Az Ön részére heti …… ilyen nap javasolt.
Lé alatt értjük a biozöldség és a biogyümölcsök levét, melyek lassan, kortyonként fogyasztandóak. Ha egymás után több lé, illetve gyümölcsnap van beiktatva, ennek valamint a gyógynövényteák és az egyéb méregtelenítési módszerek hatására - melyeket később ismertetek - a szervezet méregtelenítése megindul. Ennek átmenetileg kellemetlen tünetei lehetnek. Például: általános rossz közérzet, enyhe hidegrázás vagy borzongás, kellemetlen lehelet, enyhe hőemelkedés, lepedékes nyelv, szúrós szagú sötét színű vizelet, fejfájás, szédülés, átmeneti hasmenés. Mindezek azonban pár nap alatt elmúlnak.
A méregtelenítési napokon javasolt a napi többszöri zuhanyozás, valamint az első napon beöntés elvégzése háromszor egymás után, esetenként másfél liter, 40 oC-os vízzel, amelybe késhegynyi szódabikarbóna, illetve az utolsó öntetbe kiskanálnyi étolaj kerül. Egy-egy öntet maximum 20 percig maradjon bent, eközben javasolt a has- és a talpon a vastagbélzóna masszírozása. A kiürítés mély lélegzetvétel után erős haspréssel történjen. Egy-egy beöntés közben tíz percnél ne legyen több szünet.
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A méregtelenítés rendkívül fontos része a szájüreg reggeli kitakarítása. Ébredés után javasolt a nyelvről lefelé fordított kanállal a lepedék lekaparása, majd egy korty napraforgó, v.olíva olajjal összeszorított fogakkal 20-25 percig zubogtatni, szívogatni kell. Ezt a kortyot aztán ki kell köpni, amit alapos száj- és fogmosás kövessen.
------------------------------------------------------


Ős-sejtre ható készítmények az Ön Betegségére;
/98%-os találattal gyógyítanak már az első naptól/-----------------------------------------------------------
Ezután következik a gyógytea program, amely a következő:


Gyógynövényteák belsőleg:

1./………………………………………………………………………………………………….

2./………………………………………………………………………………………………….

3./………………………………………………………………………………………………….


Figyelem!!! A teákat nem szabad semmivel - még mézzel sem - édesíteni

A teákat energetizált vízből javasolt készíteni, mely nálunk beszerezhető.

Gyógynövényteák és sók külsőleg, illóolaj(aroma) terápia:

Bedörzsölés, inhalálás, borogatás, fürdetés és egyéb felhasználási formák.


*


Masszázs terápiák:
A reggeli olajöblögetés és az első csésze tea után, vagy a kettő között javasolt a reggeli önmasszázs ülő vagy térdeplő helyzetben, esetleg jógaülésben. Ennek lényege az, hogy a tenyerek 50-100-szor történő összedörzsölése után az egész testet átgyúrjuk, nyomkodjuk, ütögetjük a fejbúbtól a láb kisujjáig, semmit ki nem hagyva. Különösen masszírozandó területek a fülek, az ujjak, a tenyér és a talp, a csukló és a boka, valamint a has és a mellkas.
Este nem sokkal lefekvés előtt javasolt a talpmasszázs, amelyet 15-20 perces melegvizes lábáztatás előzzön meg. A lábvízbe egy-két evőkanálnyi szódabikarbónát vagy tengeri sót kell tenni. A talpmasszázst szíveskedjék elmélyült állapotban a gyógyulásra koncentrálva végezni, a gyógyulásba vetett töretlen hittel. A mellékelt talptérképen bejelöltem a kiemelten masszírozandó területeket, de javasolt az egész talp átmasszírozása is. Talpmasszázs után javasolt a relaxáció, a meditáció, a belső csönd megélése.
Lázas állapotban, vérzékenység esetében, súlyos keringési betegségeknél a masszázs csak simogató, energetizáló legyen, ha a betegnek is jól esik. Nyílt sebeket a masszírozásnál ki kell hagyni, de kézből jövő szeretet energia adása ebben az esetben is szükséges.
Valamennyi ékszert szedje le magáról, mert ezek elzárják az energiapályákat.

Egyéb kezelések: (csak a felírt terápiákat szükséges végrehajtani)
(irrigálás, szelíd jódkúra, ízületek salakmentesítése, méhészeti terápiák, speciális szervméregtelenítő programok, vitaminok és egyéb természetes készítmények)

Lég- és vízkúra
A reggeli önmasszázs, valamint az esti talpmasszázs közben javasolt a mély imagnált (elképzelt) légző gyakorlatok végzése - belégzés az orron, benntartás, majd hosszú kilégzés szintén az orron át. Minimum hétszer vagy a hét egész számú többszörösével javasolt a légző gyakorlatok számát elvégezni. Javasolt jógakönyvekből a helyes légzés elsajátítása!
Kilégzéskor el kell képzelni, hogy távozik a betegség, a fájdalom, minden ami zavarja az egészséget, belégzéskor pedig, hogy beáramlik a gyógyulás, a boldogság, az egészség, a biztosabb, szebb jövő.
Az önmasszázs és lélegző kúra után javasolt a váltó zuhanyozás. Előbb langyos-hűvös, pár nap múlva a meleg-hideg vizes váltással. A hideg vizet kezdetben csak pár másodpercig engedjük magunkra. A meleg zuhanyzási idő ennek többszöröse is lehet. A zuhanyzási sorrend a következő: jobb láb, bal láb, jobb kéz, bal kéz, has, mellkas, hát, arc. A hajas fejbőrt hagyjuk ki. Befejezésül a tarkót és a nemi szerveket is zuhanyozzuk le. A befejezés mindig hideg zuhannyal történjen.

Geopatikus sugárzás vizsgálata: negatív pozitív
Amennyiben az elvégzett radiesztézis vizsgálat szerint az Ön ágya rossz helyen van, azaz negatív geopatikus sugárban fekszik, javasolt az ágy áthelyezése. Amennyiben ez nem megoldható, úgy kérem, hogy a gyógyulás érdekében szíveskedjék az ágyat a következők szerint elszigetelni: az ágy alá vagy az ágynemű-tartóba tegyen egy lefelé fordított, legalább 70x80 cm-es tükröt. A tükröt 2-3 hetente pár órára szíveskedjék kitenni a napra függőleges állapotban, pihentetés céljából. A lepedő és a matrac közé cserge, gyékény, birkabőr, gyapjútakaró kerüljön.
A gyógyulás érdekében szükséges a legalább 8 óra alvás, amelyből 2-2,5 óra éjfél elé kerüljön.
Amennyiben lehetséges, csak természetes alapanyagú ruhákat hordjon. A ruhásszekrényből a szintetikus molyirtókat (pl. globol, naftalin, stb.) szíveskedjen azonnal eltávolítani. Háztartásában szíveskedjen kerülni az egyéb szintetikus vegyszerek használatát is.

Gyógyulása érdekében javasolom az alábbi könyvek gondos áttanulmányozását:


Gyógyulása érekében szükséges a töretlen hit és a program maradéktalan megvalósítása. Kérem ne felejtse el soha, hogy az Ön pozitív hozzáállása nélkül az öngyógyító program nem lehet eredményes!!!


A Természet lassan, de biztosan gyógyít, ha hiszünk benne és hagyjuk.Váry Tibor/holisztikus-tanácsadó/
+3670/9411318
varytibor@gmail.com
Cím;8889-Bázakerettye Olajmunkás köz 4. 2/4


BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com