Rekreációs Balneoterápia !

*

..ez még egy tervezett, de nem megvalósult project;

Alternatív Rekreációs  Balneoterápia

 

BALNEOLÓGIAI KÁDFÜRDŐ HÁZ

 

Balneologischen Wanne-Badehaus

 

Balneology Tub Bath-House

 

Balneološka Kad Kopel-Hiša

 

Бальнеология ванна-баня

 

Regulációs Hydroterápiás Szolgáltatás

Zala-Vas megyék, Szlovénia és Ausztriai gyógy-fürdőhelyek gyógy-vízeinek ásvány és/vagy iszap anyagát felhasználva,.. 

*

..a CSEND és a VÍZ

minden Kreativitás, Intelligencia és Relaxációk forrása, a Bölcsességek váró szobája,..

Sg. 

----------------------------------------------------------

Dinamizmus és Rekreáció 
"A rezgés törvénye határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt."
/T.S.Sagittario kr.u.2007/

-----------------------------------------------------------

Hydrotherapy Med.Wellness

*
MEGELŐZÉS-GYÓGYULÁS-REHABILITÁCIÓ-REKREÁCIÓ
/..csak másképpen/
------------------------------------------------------------

 "Tűzoltás" vagy Gyógyítás..?

..pro & contra

A még mindig tisztázatlan nyugat felől jött "GYÓGYÍTÁS"-nak nevezett szolgáltatás (ami valójában csak "tűzoltás"-ról szól),
 nem lehet egy társadalmi réteg privilégiuma, sajátja és "tulajdona",  ha-jól csinálják azt ha nem,
de főleg ha az nem a gyógyításról szól !?

Gyógyulásunk sikere kizárólag csak elménk,- és a fizikai-testünk immunredszerétől függ !
/T.S.Sagittario kr.u.2007/

*

* * * * *
..a "HUMAN MATRIX PROJECT"

Minden akut és krónikus "betegségnek" nevezett jelenségre,
megvan az emberi szervezet válasza, 
az optimális homeosztázisra /egységére/ !

*

------------------------------------------------------------


a BWCN ALTERNATÍV EGÉSZSÉGSZOLGÁLTATÓ KLUB  CÉLJA;

az Ős-Anyai/mithochondrialis DNS,siRNS/ "ÚT"-jára való visszatérésének lehetősége mindenki számára,  betegség helyett a Beteg /ön/gyógyulásának aktiválása természetes antitestekkel és donorokkal, ..továbbá legtöbbször a nem hatékony nyugati/akadémikusi orvoslás "trükkös gyógyításainak" részleges vagy teljes kiváltása/kiegészítése, a betegségek OK-ainak feltárása érdekében ! 

*
A  Gyógyulási-Jog  mindenkinek jár és hozzáférhető, ahol a gyógyulási eredmények 98%-os pozitív találatot produkálnak,..
*

Holisztikus-Organikus-Ortomolekukáris és Rekreációs Módszereink a;

dr.CURCUMA Alternatív Reguláció'k ITT !

"KÓRHÁZ" csak másképp?
Minden szerzett és/vagy örökölt betegség javítható, "visszahívható" !

*
MÓDSZEREINK;

Az Ős-Anyai "GyógyÚt" megtalálásával-és hozzáférhetőségével lehetőség nyílt a ma élő értelmes Ember egyetlen gyógyítójának, az immun-"KÓRHÁZ" rendszerének az újra "HANGOLÁSÁRA",
a Természet adta ortomolekuláris Ős-erőkkel !

Műtétek és antibiotikumok helyett; együttélés és fogyasztása a természetes-környezetünk adta gyógyszerekkel, antitestekkel/donorokkal/természetes ásvány-anyagokkal..lásd; periódusos-rendszer,..
melyek egyszerűen "CSAK" teszik a dolgukat az emberi sejt Ős-Anyai mithocondriális útjának régiójában ! 

Eredményei; az Ok-Okozatok és a velejáró tünetek folyamatos elmaradása majd megszünése,..

..így az optimális kihordási időnket /+-150év/ akár el is érhetnénk!  

..lásd > GyógyÜdülés ...csak másképp


BWCN Eü.Klubhálózatunk, Európában az elsők között a következő Komplex-Szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre KlubTagjaink részére; 

a Magyar és az UNIO Kereskedelmi és Iparkamara Tagjainak, Klubunkkal szerződött Európai-EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK Tagjainak, BETEGBIZTOSÍTÓK-és egyéb BIZTOSÍTÓTÁRSASÁGOK Tagjainak, Civil-és Önfejlesztő szerveződések Tagjainak, ..egyéb Kedvezményhálózatoknak és Magánszemélyek részére is;

1. COMPUTERES EGÉSZSÉG-figyelés a jelen és a várható jövő állapotainak figyelembevételével.

Ős-anyagok az Ős-sejteknek; „ÉLETMEGHOSSZABÍTÓ” preventív és rehabilitációs gyógykezelések a modern Kvantumtechnika, Magneo,-Radionika és Frekvencia therápia módszereivel, a természetes antitestek és donorok felhasználásával fizikális és mentalis síkon, ami évente és szükségszerüen történik ITT  >  KLUBGYÓGYDÁINKBA, Erdélyi balneológiai fürdőhelyeinken,...gyógyulással kirándulással egybekötött üdülések keretében.

Rehabilitációs Eredményeink és Találataink  60-98%-os pozitív-eredményt produkálnak,- és tartós további meglepő eredmények születnek, melyek legtöbbször a passzív Kórházi kezelések eredményeit és haláleseteit átlagosan 60%-70%-kal befolyásolhatná ! 

*

NASA/biofeedback/ és a Kvantum-technika programjaival a KI-kisérletezett pozitív eredményeink döbbenetesek, és folyamatosan bővülnek;

a Periodusos Rendszer-elemeivel mint Citoprotektív természetes mono ill. polyclonális antitestekkel és donorokkal, elsősorban az Rn222/radon/,...továbbá S2H/kén-hidrogén/, MMS, As2S3/auripigment v.realgar arzénevés/, és a NO’/nitrogén-monoxid/...stb. szabályozzák az emberi test optimális és bipoláris "üzembetartását" mentális/fizikális szinten, a vérnyomást, az erek tónusát, a metabolizmust, a fagocitákat, az ATP-t, a DNS-RNS kommunikációját, az idegi folyamatokat és az egyéb ölő-sejtes/cellKiller/ immunválaszt stimulálják.

*

MI FIZETÜNK HA BETEG VAGY! 

...annak aki a nemzetközi BWCN Holistic’s-Club egészségbiztosításával is rendelkező KlubTag !              *                

A KLUBTAG nem fizeti Tagsági díját és Egészségbiztosítását arra az időre /kigyógyulási idő/, ha meglévő és KORÁBBAN szerzett, már a KlubTagságának belépésekor is meglévő BETEGSÉGE kezeléseinktől bizonyíthatóan nem javulna, ill. a Klub álltal szolgáltatott rekreációs/alternatív kezelésektől egy "Új" betegség jelenne meg alakulna ki,-és ezért Kórházi művi "beavatkozást"/fast-service of surviving// kellene igénybe vennie, amihez a felmerülő költségeket is természetesen a Klub fizeti ! !

2. Computeres/cosmic's Radionika/ Sejtszintü Analíziseink feltárják a döbbenetes igazságot a szervezet ŐsAnyai karmikus mithochondrialis Útjának betegségeiről, annak pontosabb megértéséhez az örökölt/50%/ de legtöbbször felelőtlenül szerzett és a várható betegségekről.  Így esélyt adunk az egyénnek, hogy életét 10-30-évvel EGÉSZ-ségben meghosszabíthassa!?

*

3. Amit még kínálunk; a Természet adta Ős-anyagok/donorok/ és Homeopátiák személyre szabott használata, Kvantum-medicina, Ortomolekuláris-vitaminok,  TERMÉSZETES bőr-ápolók,  Ősi-táplálékok és kiegészítők, szükség esetén a "felelőtlen" életmódú egyének sűrgős alopatikus Kórházi-beavatkozásai/Human-FastService/, életmentő műtétek, ...továbbá TERMÉSZETES-biotikumok és donorok amiket a nagy "el-hallgatás" vesz csak körül, holott ezek az ŐsAnyagok a "gyógyíthatatlannak" vélt problémákra adhatnak megoldást.

*

4.Mentális "Orgazmus" ?  Mi az Én-Utam?
..kézírás az életöröm titkához /Perui-kézirat/. Pentagramm Reguláció;....személyre szóló élet meghosszabító programok,
Boldogság/Bölcsesség/Remény/Csodák/Szívrohamaink/Magyarságunk,..stb. rövid-filmek melyet on-line küldünk.
*

7. Anyagi Vészhelyzetekre; Humán,-Egzisztenciális és Pénzügyi Védelmi Csomagokat ajánlunk,...mely jó az egyénnek, a munkavállalónak és a munkaadónak egyaránt!

------------------------------------------------------------

KlubTagság fajtái és díjai

* * * * * *

xanga stats
Discount Halloween Costumes

BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com