Állapotfelmérés és Testelemzés

Biofeedback>Biorezonanciás MagnetSpace !

Test és állapotfelmérések !

E modern kivizsgálási, állapot felmérési módszer igen fontos szerepet tölthet be a jövő egészségügy rendszerében, mert elegendő mennyiségű információhoz jutunk a szervezet pillanatnyi állapotáról és a szervezetben zajló folyamatok irányáról és tendenciáiról, úgynevezett funkcionális paramétereiről. A mérést követően szinte azonnal megkapjuk az adatokat és a kiértékelt eredményt, melyet a készülék kockázati sorrendbe rendez az adott személyre vonatkozóan. Diagnosztizálás területén egyedülállóan képes átfogóan és részleteiben vizsgálni a szervezet működését a mért adatokat rögzíteni és elemezni. Mélyreható vizsgálat rengeteg adatot jelenit meg, de emelet egyszerűen kezelhető és a kapott eredmények mégis könnyen értelmezhetőek.

*

A biorezonanciás diagnosztikai vizsgálat egyik legnagyobb előnye, hogy a konzultációt végző szakember és a vizsgált személy számára is egyértelműek az eredmények és a különböző szakterületek és összefüggéseik nagyon könnyen átláthatóak és elemezhetőek. E kivizsgálási módszer a már kialakult betegségek diagnosztizálására, szervek funkcionális állapotainak mélyreható vizsgálatára alkalmazható vizsgálóeszköz. Az értékekből jól eldönthető a gyulladások helye, akut vagy krónikus állapota. Konkrét értékeket kapunk a sejtek és szövetek pH értékeire vonatkozóan a szervezet ásványi anyagok tartalékairól, többek között a urea-ról, zsírsavakról és koleszterinszintről, cukor és inzulin szintről és a főbb hormonokról. A sejt közötti állomány elektro-biokémiai értékeiből kikövetkeztethető még a tünetek megjelenése előtt, hogy az egészségi állapotot miként fogják befolyásolni szervezetben végbemenő folyamatok , miből van hiánya és mire van érintettsége, fogékonysága a szervezetnek.

*
Ezeket a finom apró folyamatokat a hagyományos konvencionális azaz laboratóriumi vizsgálatok nem képesek kimutatni, emiatt előnyösebb a Biorezonanciás vizsgálat a széleskörű teljesen átfogó szűrővizsgálatok végzésére, előnyei vitathatatlanok az egészségvédelem és a betegség megelőzés területén. A személyes adatok és az anamnézis rögzítése után, több elektródán keresztül mintegy 4-5 perces fájdalommentes mintavétel történik. Az eljárás kényelmes, gyors és non invazív! A mérést követően a kapott eredményeket a készülék nyomtatja és grafikusan megjelenti a képernyőn, amit szakembereinkkel együtt konzultáción átbeszélnek. Mivel a kivizsgálás során a computer átfogóan és részleteiben is vizsgál, így szakembereink könnyebben meglátják az összefüggéseket a folyamatok irányát, így önöknek megfelelő gyógymódokat javasolhatnak egészségük megőrzése vagy helyreállítása érdekében. Ha a kapott eredmények alátámasztják, akkor a mérést végző orvos v. természetgyógyász további célirányos szakklinikai vizsgálatra tesz javaslatot a pontosabb diagnózis érdekében.

*
A kapott eredmények akár többször is összevethetőek. Sőt akár a választott gyógymód kontrollálására is használható, jól látszik az állapotváltózás. A jobb oldali képen láthatjuk, hogy az alany számára választott kezelés, gyógymód megfelelő volt és elérte a kellő hatást. Jól láthatóak a javulásra mutató jelek, tendenciák.

*
A részletes Computeres kivizsgálás állapotfelmérés és a konzultáció ára: 15.000 Ft

TAGDÍJAT FIZETŐ KLUBTAGOKNAK ÉVENTE HÁROMSZOR DÍJMENTES !

Bejelentkezés: 06 70/9411318

*


Besucherzähler
BWCN > GASTRO & HOLISTIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com